Home / Dieren / Testcursus accordeon

Testcursus accordeon

DIEREN/SPANKEREN – De Dierense Accordeonvereniging Aeolus biedt voor iedereen die altijd al accordeon wilde leren spelen een testcursus aan. Deze cursus begint op 17 september en bestaat uit tien lessen van een half uur.

De kosten zijn 95 euro inclusief een lesaccordeon en lesmateriaal. De lessen worden gegeven in het Dorpshuis aan de Loohof 65 in Spankeren en beginnen om 18.45 uur. Bel voor meer informatie naar Reinie Kersten: 0313-427252 of mail naar trijntje49@hotmail.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.