Home / Bronkhorst / Borden sluipverkeer gestolen

Borden sluipverkeer gestolen

BRUMMEN – Het lijkt erop dat iemand het niet eens is met de maatregel van de gemeente Brummen om sluipverkeer te weren uit het buitengebied. Bijna alle borden voor bestemmingsverkeer zijn zaterdagnacht gestolen.
Buurtbewoners weten te vertellen dat ze de borden nog zeker tot middernacht hebben zien hangen. Maar toen zij zondagochtend wakker werden, waren de borden van de paal verdwenen. Ze hingen er nog maar een paar weken. Onder meer aan de Vosstraat en de Rhienderensestraat zijn de borden verdwenen – foto: Robin Donderwinkel

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.