Home / Bronkhorst / Caravan op z’n kant

Caravan op z’n kant

BRUMMEN – Op de N348 bij Brummen is zaterdag aan het einde van de middag een caravan van een auto losgeraakt en op de zijkant in de berm beland. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde in een flauwe bocht. De combinatie kwam vanuit de richting Zutphen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Het ogeval was vanuit het dorp Brummen goed te zien en trok veel bekijks. Het verkeer op de N348 ondervond enige tijd hinder van het ongeluk – foto: Robin Dondrwinkel
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.