Dronken man valt op tuinbank in slaap

BEEKBERGEN – De politie heeft zaterdag in Beekbergen een 21-jarige buitenlandse jongeman aangehouden. Hij lag bij de bewoner op de tuinbank te slapen en had te veel aan Bachus geofferd.

De politie kreeg omstreeks 22.45 uur een melding, dat er in de tuin van een woning aan de Hietveldweg een dronken man op een tuinbak lag. Ondanks herhaaldelijke verzoeken van de bewoner ging de jongeman niet weg. Ook toen de politie hem wakker maakte, wilde hij steeds weer naar zijn slaapplek. Hij werd meegenomen voor openbare dronkenschap en zo dronken als hij was, probeerde hij zich hiertegen te verzetten. Uiteindelijk belandde hij in een politiecel om zijn roes uit te slapen. Met een bekeuring op zak is hij zondagochtend redelijk ontnuchterd weggegaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.