Automobilist rijdt 60 km/uur te hard; rijbewijs kwijt

ELLECOM – De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 50-jarige automobilist uit Leuvenheim. De man reed omstreeks 19.30 uur met liefst 141 km/uur over de Ellecomsedijk te Ellecom waar een snelheidslimiet geldt van 80 km/uur.

De bestuurder is aangehouden en zijn rijbewijs is direct ingevorderd. Justitie beslist over teruggave van het rijbewijs.
Op de Ellecomsedijk – het vierbaans wegdeel tussen de afrit van de A348 en de verkeerslichten met de N348 in Ellecom – wordt vaak veel te hard gereden. De politie controleert er dan ook veelvuldig met een lasergun.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.