Dierenaar aangehouden voor ontucht met minderjarigen

DIEREN – De politie heeft, naar dit weekend bekend is geworden, woensdag een 30-jarige man uit Dieren aangehouden wegens ontuchtige handelingen met minderjarige kinderen. De man is na verhoor onder voorwaarden vrijgelaten.

De zaak kwam aan het rollen nadat enkele ouders melding deden bij de politie. Een buurtbewoner zou bij waarschijnlijk drie kinderen en de basisschoolleeftijd ontuchtige handelingen hebben verricht.
De verdachte is op 31 augustus voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze heeft de man in bewaring gesteld voor veertien dagen, en daarbij de bewaring ook geschorst. Dat betekent dat de man het verdere onderzoek voorlopig in vrijheid mag afwachten, maar daarbij wel moet voldoen aan een aantal voorwaarden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.