Geslaagde open dag scouting

HUMMELO – Al op vrijdagavond bouwden de leden van Scouting Sweder van Voorst hun kamp op naast De Woordhof in Hummelo. Zaterdag was het open dag en alle speltakken waren present om uitleg te geven over de activiteiten van de scouting. Er was voor bezoekers dan ook van alles te doen. Kinderen mochten een eigen waterraket bouwen, die met het opvoeren van de druk de lucht in werd geschoten. Hiervoor was een groot deel van het parkeerterrein afgesloten. Jonge bezoekers mochten verder hun eigen pannenkoek bakken, versieren en natuurlijk opsmullen. Oudere kinderen konden meebouwen aan een grote toren en daar later van abseilen. Verder gaf een filmpresentatie een goed idee over alles wat de scouts doen. De open dag was een groot succes en Sweder van Voorst is een aantal nieuwe leden rijker. Maar dat mogen er altijd meer zijn! Wie zich tot 1 oktober aanmeldt, maakt kans op een weekendje in een vakantiewoning in de Ardennen. Zie ook www.scoutingsweder.nl of bel met Cecile Willems, tel. 0314-384152.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.