AMI Kappers Dieren viert feest

DIEREN – Het is op 10 september alweer vijf jaar geleden dat AMI Kappers een vestiging aan de Wilhelminaweg 51 in Dieren opende. En dat mag gevierd worden. Vanwege het eerste lustrum ontvangen alle klanten in de week van 10 t/m 15 september iets lekkers bij de koffie.

Liefde voor het vak en de klant staan bij AMI Kappers al decennialang centraal. Al meer dan veertig jaar steekt de organisatie een van de oudste beroepen in een trendy jasje. Angelique Dijkhof, eigenaresse van de salon aan de Wilhelminaweg 51, deelt al ruim 17 jaar deze passie voor het vak en besloot anderhalf jaar geleden als eigenaresse de salon over te nemen. .

Bij AMI Kappers gaan traditionele waarden, ambacht en creatief handwerk perfect samen met de nieuwste trends en technieken. Alle medewerkers worden ieder jaar getraind in de laatste trends. Anqelique vertelt: “De wensen van de klant staan altijd bovenaan. Je haarstijl is immers iets persoonlijks”. Onze haarstylisten staan daarom zes dagen per week klaar om samen met de wensen van de klant een perfecte coupe te creëren. Met of zonder afspraak, bij ons ben je gewoon altijd welkom!
Om het vijfjarig jubileum te vieren, ontvangen alle klanten in de week van 10 t/m 15 september zoals gezegd iets lekkers bij de koffie. Maar dat is nog niet alles; na een behandeling ontvangen ze een leuk jubileumpresentje en een gratis glossy magazine mee naar huis.

AMI Kappers kent ruime openingstijden. Op maandag en vrijdagavond is de salon tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Wie Angelique en haar team wil komen feliciteren is van harte welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.