Nomineer voor vrijwilligersprijs

EERBEEK – Nog tot en met 24 september kunnen kandidaten worden opgegeven voor de Vrijwilligersprijs 2012. Tijdens het vrijwilligersfeest De Sterren van de gemeente Brummen op 3 november worden de prijzen uitgereikt.

Gek genoeg kreeg de Vrijwilligerscentrale in de gemeente Brummen vorig jaar minder aanmeldingen voor de verkiezing van Vrijwilliger van het Jaar. Dat is vreemd, want het werk dat vrijwilligers verrichten is broodnodig. Zonder vrijwilligers kunnen veel verenigingen en organisaties niet bestaan. Vrijwilligers mogen dan ook best eens in het zonnetje worden gezet. Daarom roept SWB op tot het nomineren van vrijwilligers. Nominaties kunnen worden doorgegeven aan Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek, Postbus 141, 6970 AC Brummen of per e-mail naar: k.vanaalst@welzijnbrummen.nl. Een schriftelijke nominatie afgeven bij Plein Vijf of Tjark Riks kan ook. De uiterste inleverdatum is 24 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.