Home / De Steeg / Restaurant de Peerdestal maakt van de nood een deugd

Restaurant de Peerdestal maakt van de nood een deugd

DE STEEG – Vanaf deze week gaat een deel van de Zutphensestraatweg in Ellecom op de schop en wordt er nieuw asfalt aangebracht. Dit betekent voor gasten van Restaurant de Peerdestal dat zij hun weg kunnen vervolgen over de ventweg van de Zutphensestraatweg. Fietsers die het restaurant willen bereiken, kunnen dit zonder problemen blijven doen. De eigenaren van de Peerdestal zijn in goed overleg met de gemeente. Samen proberen zij de overlast tot een minimum te beperken en te zorgen dat gasten toch zonder veel moeite de Peerdestal weten te bereiken. Daarnaast heeft restaurant de Peerdestal besloten om tijdens deze weken van wegwerkzaamheden hun inmiddels befaamde 4 voor 2 actie te voeren. De Peerdestal geeft 50 procent korting op de menuprijs. Wie met vier personen komt genieten, betaalt voor slechts twee menu’s. Normaal wordt deze actie alleen in het begin van het jaar gedaan, maar door de werkzaamheden wil de Peerdestal in plaats van minder gasten juist meer gasten over de vloer hebben. Kijk ook op www.peerdestal.nl voor de details van deze actie.

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.