Home / Rheden / Doneer verf aan VV Rheden

Doneer verf aan VV Rheden

RHEDEN – Het clubhuis van VV Rheden is toe aan een nieuw verfje en wordt binnenkort dan ook opgeknapt. De voetbalvereniging vraagt hierbij hulp van inwoners van Rheden en omstreken. Niet om te schilderen, maar voor de verf. Wie namelijk tot 31 oktober een blik Flexa-verf koopt, krijgt een code om via www.kleurjeclub.nl een blik muurverf te doneren, bijvoorbeeld aan VV Rheden. Hoe meer codes, hoe meer verf voor het clubhuis. In totaal geeft Flexa 40.000 blikken verf weg, dus wie toch al van plan was te schilderen, kan op deze manier de club eenvoudig steunen.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.