Home / Rozendaal / Open Monumentendag Rozendaal

Open Monumentendag Rozendaal

ROZENDAAL – Niet alleen het kasteel is zaterdag en zondag geopend tijdens de Open Monumentendagen in Rozendaal. De begraafplaats, tuinen van de Rozenhof en Klein Rosendael en de muziekkoepel op de Smittenberg zijn eveneens opengesteld. Ook het vorig jaar gerestaureerde Jachthuis op de Imbosch is te bezichtigen. De Herenkerk en pastorietuin zijn ’s middags geopend, zondag is hier de expositie van schilderschool Terpen Tijn.

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.