Eis van zestien jaar voor moord Van Ravenhorst

EERBEEK / BEEKBERGEN – Tegen de verdachte van de moord op autohandelaar Henk van Ravenhorst is zestien jaar cel geëist. De man uit Eerbeek is eerder al veroordeeld door zestien jaar, maar ging hiertegen in hoger beroep. Het Openbaar Ministerie legde het gerechtshof dezelfde eis voor.

De Eerbekenaar wordt ervan verdacht in december 2009 zijn collega-autohandelaar Henk van Ravenhorst uit Beekbergen te hebben vermoord. Op zijn auto’s is bloed gevonden van zowel Van Ravenhorst als hemzelf en hij had een bebloed mes en zeil in bezit. Van Ravenhorst is met twaalf messteken om het leven gebracht. De verdachte had schulden bij de Beekbergense autohandelaar.
De verdachte heeft lang volgehouden niets met de moord te maken te hebben, maar bekende later toch doodslag. Na veroordeling voor moord, waarbij hij zestien jaar de cel in zou draaien, ging de man in hoger beroep. Het OM blijft echter overtuigd van moord en eist opnieuw zestien jaar. De uitspraak volgt op 11 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.