Home / Bronkhorst / Kunst in gemeentehuis Brummen

Kunst in gemeentehuis Brummen

BRUMMEN – In de maanden september en oktober zijn in het gemeentehuis in Brummen kunstwerken te zien van Monique Bosch en Marjolein Linders. Bosch woont in Brummen en toont haar werken in hout, keramiek en brons. Haar beelden zijn figuratief en gaan ergens over. Zie ook www.boschbeeldend.nl voor meer informatie. Marjolein Linders woont in Laag-Soeren en volgt een opleiding aan de ArtEZ Hogeschool voor Kunsten in Zwolle. Ze schildert al sinds de middelbare school en is sinds kort lid van de Kunstkring Brummen en omgeving. Ze werkt graag met acryl op karton en is nog zoekende naar een eigen stijl en handschrift. Linders neigt ernaar het onderwerp zo natuurgetrouw weer te geven, maar staat open voor alles. Momenteel zoekt ze naar de expressie in het materiaal en onderzoekt zij wat haar raakvlakken zijn met het niet-figuratieve.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.