Home / Bronkhorst / Nieuw seizoen handbal Brummen

Nieuw seizoen handbal Brummen

BRUMMEN – De trainingen van Handbalvereniging Brummen zijn weer van start gegaan. Er zijn teams voor kabouters, mini’s, D-jeugd, C-jeugd, dames senioren en dames recreanten. De D, C en dames senioren spelen in competitieverband. De jongere kinderen spelen eens per maand een toernooitje en de recreanten spelen eens per maand een wedstrijd op een doordeweekse avond. Alle thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal de Bhoele in Eerbeek. Bij alle teams zijn nog mensen welkom. Op dinsdag traint de jeugd van 17.00 tot 18.00 uur in sportzaal Rhiederoord in Brummen, de C traint de laatste donderdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur in de Bhoele. Op donderdagavond trainen de dames, eveneens in de Bhoele. De senioren spelen van 19.30 tot 21.00 uur, de recreanten van 20.00 tot 21.00 uur. Bij de jeugd wordt gemengd gespeeld, dus jongens en meisjes vormen samen een team. De club zoekt dus meer jongetjes die kennis willen maken met de handbalsport.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.