Home / Dieren / Leeskring Oase weer van start

Leeskring Oase weer van start

DIEREN – De literaire leeskring Oase in Dieren start dinsdag 18 september met het vierde seizoen. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt Marjolein Februari besproken. De leeskring komt iedere derde dinsdag van de maandag 19.30 tot 21.30 uur bijeen in de Oase in Dieren. De leeslijst wordt samen opgesteld en de avonden in overleg voorbereid. Zowel de boeken als de schrijvers worden onder de loep genomen. Er is nog plaats voor drie of vier nieuwe deelnemers. De kosten bedragen 2 euro per keer, koffie of thee kost 1 euro.

Elli Middelkamp, 06-28788508

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.