Buurtbus Lieren stopt zaterdagrit

LIEREN – De buurtbus Oosterhuizen – Lieren stopt per komend weekend met de ritten op zaterdag. Het kleine aantal passagiers dat op zaterdag gebruik maakt van de lijn 510 is hier de reden van. De vrijwillige chauffeurs waren niet langer gemotiveerd om met bijna lege busjes te rijden en de organisatie krijgt de diensten op zaterdag niet meer rond. En dus wordt er gestopt met de zaterdagritten. Het bestuur van de vereniging geeft overigens aan het spijtig te vinden dat er geen vrijwilligers uit Loenen en Oosterhuizen actief zijn bij de buurtbusvereniging. De vereniging heeft behoefte aan chauffeurs, ook op de diensten van maandag tot en met vrijdag. Met name met vakanties is het vaak spannend of het rooster wel rond komt. Nieuwe vrijwilligers kunnen voor informatie terecht bij de voorzitter van de buurtbusvereniging, Joop de Hoog, via joop@de-hoog.de.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.