Elshof & Westerhuis opent vestiging in Eerbeek

BRUMMEN / EERBEEK – Eerbeek heeft vanaf 5 september weer een eigen accountantskantoor. P die dag opent Elshof & Westerhuis Accountants & Belastingadviseurs uit Brummen een vestiging aan de Molenstraat 30, nabij Grand Café De Korenmolen. Op donderdag 13 september houdt Elshof & Westerhuis een openhuis van 17.00 tot 20.00 uur, waar iedereen kan binnenlopen en kennismaken met de medewerkers en directieleden.

Met het vertrek van het laatste accountantskantoor waren de Eerbekenaren aangewezen op de omringende plaatsen. Ook Elshof & Westerhuis heeft veel klanten van ‘de andere kant van het kanaal’. Door ons nu ook fysiek in Eerbeek te vestigen vertrouwen we erop nog veel meer te kunnen betekenen voor onze bestaande klanten en voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een accountantskantoor, legt Martin Elshof uit.

Na een korte zoektocht naar een geschikte locatie, vonden ze het pand aan de Molenstraat, naast Architectenbureau Jansen: net buiten het centrum en goed bereikbaar voor iedereen. Het kantoor zal dagelijks bemenst zijn door zowel medewerkers als directieleden. Klanten krijgen hun eigen aanspreekpunt en kunnen daar te allen tijde een afspraak mee maken.

Elshof & Westerhuis is een allround kantoor dat bedrijven bijstaat in de bedrijfsvoering en alle levensfasen van de onderneming omtrent administratieve, fiscale, personele, organisatorische en juridische zaken. Ook als particulier kunt u bij het kantoor terecht. Zij nemen u alle financiële en fiscale zorgen uit handen. Het kantoor in Brummen is laagdrempelig en informeel van karakter en die sfeer zal ook in Eerbeek heersen. Buiten de normale kantoortijden zijn beide locaties elke maandagavond tot 20.00 uur geopend.

Tijdens het openhuis op 13 september kunt u dat zelf ervaren. Iedereen is van harte uitgenodigd om tussen 17.00 en 20.00 uur binnen te lopen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Parkeren kan bij Grand Café De Korenmolen.

Foto:
Op de foto staan de directieleden Martin Elshof, Alette Westerhuis en Matteun Aarsen bij het nieuwe pand in Eerbeek – HWFotografie

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.