Home / Velp / Aanhoudingen in Velp voor heling van bromfietsen

Aanhoudingen in Velp voor heling van bromfietsen

VELP – De politie heeft dinsdag rond 16.25 uur een 15-jarige jongen uit Arnhem en een 18-jarige jongen uit Velp aangehouden. De twee reden op hun bromfietsen over het terrein van een voormalige zorginstelling aan de Broekstraat in Velp. De brommer bleek gestolen.

De politie werd over het gedrag van het duo geïnformeerd en sprak de twee aan op het terrein van Biljoen. Daarbij bleek dat één bromfiets als gestolen te boek staat en dat de andere een onduidelijke herkomst had. Beide personen werden daarop aangehouden op verdenking van heling.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.