Home / Loenen / Back to School Party

Back to School Party

LOENEN – De scholen in de regio zijn weer begonnen. In Loenen, op de De Tweede Stee, werd de eerste schoolweek afgesloten met een Back to School Party. Barbecues waarop stokbrood gebakken kon worden stonden klaar, net als diverse andere hapjes en drankjes. De Ouderraad had zich ook dit jaar weer bijzonder ingespannen om alles in goede banen te leiden. Op een open podium konden de leerlingen hun artistieke kunsten vertonen aan de massaal toegestroomde ouders, die in een informele sfeer hun vakantienieuwtjes uitwisselden met personeel en buurtbewoners. Ouders werden tevens in de gelegenheid gesteld om het nieuwe meubilair van de school te bekijken. Kortom De Tweede Stee heeft een fantastische start gemaakt met het nieuwe schooljaar.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.