Home / Eerbeek / Ravage op Brummenseweg

Ravage op Brummenseweg

EERBEEK – Bij een aanrijding tussen vier personenauto’s op de Brummenseweg in Eerbeek, is dinsdag aan het eind van de middag een grote ravage ontstaan. Er zijn wonder boven wonder geen gewonden gevallen.
Het ongeluk gebeurde rond tien over vijf. Twee auto’s kwamen frontaal met elkaar in botsing waardoor de ene wagen op de motorkap van de ander belandde. Twee andere auto’s raakten ook bij het ongeval betrokken. Over de exacte toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. Alle wagens moesten worden afgesleept – foto: Robin Donderwinkel

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.