Home / Eerbeek / Eerbeek Sportief

Eerbeek Sportief

EERBEEK – Burgemeester Joosten van de gemeente Brummen introduceerde zaterdag op sportpark De Veldkant in Eerbeek de eerste gemeentelijke sportpas. Met de gratis sportpas kunnen deelnemers kosteloos en vrijblijvend profiteren van een introductieaanbod in alle takken van sport die de verenigingen in de gemeente te bieden hebben. Zo wordt de drempel om te gaan sporten verlaagd.
Om de sport verder te stimuleren, vond zaterdag het evenement Eerbeek Sportief plaats. Alle aan het project deelnemende verenigingen, waaronder ATB-club Last Gear waren aanwezig om hun sport te demonstreren. Bezoekers konden ook zelf proeven door aan een sport deel te nemen en daar werd volop gebruik van gemaakt. In de discovery tower konden sporters hun verborgen talenten op sportgebied ontdekken. Meer informatie is te vinden op: www.eerbeeksportief.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.