Home / Klarenbeek / Regen spelbreker

Regen spelbreker

KLARENBEEK – De regenbuien waren zondag de spelbreker bij de Pannenkoekenfietstocht van de buurtvereniging Oudhuizerstraat in Klarenbeek. De deelname viel daardoor wat tegen. Toch kwamen er zondagmiddag nog zo’n 175 fietsers aan de start. Opmerkelijk veel deelnemers volgden de route op een elektrische fiets. Bij het vertrekpunt was ook een oplaadpunt voor deze fietsen.
Door Anneke Weijenberg was een route van 28 km uitgezet richting Voorst, met onderweg slot Nijenbeek en Bussloo. De pauze was bij Vorselman aan het Noordijkpad. Daarna ging het richting Twello, Bussloo weer terug naar de start aan de Oudhuizerstraat. Hier werden de deelnemers ontvangen met een drankje en een lekkere pannenkoek. In de feesttent was het ondanks de regen erg gezellig met muziek van de Isseltrekkers.

Er waren zondag maar liefst 35 vrijwilligers in touw om alles vlot te laten verlopen. De pannenkoeken werden gebakken door een groep mannen en vrouwen. De opbrengst is ieder jaar voor een goed doel. Vorig jaar was er een schenking aan Klarenbeeks Belang die hiervoor een AED aanschafte in de buurt van de Oudhuizerstraat. Dit jaar is het batige saldo voor de natuurwerkgroep De Spaanse Ruiter uit Voorst. Deze mannen hebben dringend behoefte aan nieuw gereedschap.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.