Wandelen over Landgoed Heuven

RHEDEN – De Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal organiseert op 2 september een wandeling over het landgoed Heuven in Rheden. Hans en Hermien Rijnbende zijn goed bekend in het dorp Rheden en leiden de wandeling.

Tijdens de wandeling leren de deelnemers meer over het Landgoed, het landhuis dat er in het verleden stond van de heer Wurfbain en het koetshuis. De wandeling start om 13.00 uur bij bezoekerscentrum De Heurne aan de Heuvenseweg 59 in Rheden. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is gratis voor leden van de Oudheidkundige Kring. Niet-leden betalen voor deelname 2 euro. Kijk voor meer informatie op www.oudheidkundigekring.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.