Home / Dieren / 45+ Voetbaltoernooi in Dieren

45+ Voetbaltoernooi in Dieren

DIEREN – De vv Dierensche Boys organiseert op zaterdag 1 september een 45+ voetbaltoernooi op haar voetbalvelden op sportpark “Het Nieuwland” in Dieren. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op halve voetbalvelden door spelers van 45 jaar en ouder.

Naast de Dierensche Boys doen ook Sc. Doesburg, Sc. Brummen, Angerlo Vooruit en Doetinchem mee aan het toernooi. De aftrap van de eerste wedstrijden is om 16.30 uur. Het toernooi is om 19.00 uur afgelopen. Na afloop is er een gezellig samenzijn in het clubhuis. De toegang is gratis.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.