Rennen over bospaden bij Rozendaalse Veldloop

ROZENDAAL – Hardlopers kunnen zich op woensdagavond 5 september weer uitleven bij de 29ste editie van de Rozendaalse Veldloop. De lopers kunnen kiezen uit twee afstanden: 12 kilometer en 5,5 kilometer. De organisatie is in handen van Stichting “Rozendaalse Bedriegertjeslopers”.

Voor veel lopers is de Rozendaalse Veldloop een goed moment om te testen hoe het met de vorm is gesteld na de zomervakantie. Ook is het een goede voorbereiding op de verschillende prestatielopen die vanaf september weer worden georganiseerd in de regio. De organisatie hoopt dan ook veel deelnemers te mogen begroeten op 5 september.
Na een afwisselend parkoers met veel bospaden rondom Kasteel Rosendael, wacht de winnaars en winnaressen een bos bloemen en een enthousiast publiek. Alle deelnemers maken kans op mooie prijzen bij een verloting op startnummer, waardoor iedereen evenveel kans maakt. De prijzen worden onder anderen beschikbaar gesteld door Run-2-Day.
Inschrijven voor de Rozendaalse Veldloop kan op de avond zelf vanaf 18.00 uur bij de start/finish tegenover de boerderij in Park Rosendael. Deelname kost voor beide afstanden 5 euro. Het startschot voor de 12 kilometer wordt om 19.00 uur gelost. De lopers van de 5,5 kilometer worden om 19.10 uur weggeschoten. Er wordt een kleedgelegenheid ingericht en er zijn voldoende parkeerplekken.
Kijk voor meer informatie over de inschrijving en het parkoers op www.bedriegertjeslopers.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.