Home / Dieren / Kennismaken met tennis in Dieren

Kennismaken met tennis in Dieren

DIEREN – Tennisvereniging Dieren houdt op zondag 2 september een activiteitenmiddag voor jong en oud op het park aan de Admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren. Kinderen kunnen gratis meedoen aan tennisactiviteiten.

Er zijn vanaf 13.00 uur twee banen gereserveerd voor iedereen die kennis wil maken met de tennissport. Leden van de vereniging geven uitleg en doen tennisoefeningen met de deelnemers. Voor de jeugd zijn er ook allerlei andere activiteiten, zoals bingo, boogschieten en andere spelletjes. Ook is er een springkussen en worden er pannenkoeken gebakken.
Voor een tennisracket en tennisballen wordt gezorgd. Kom wel op je sportschoenen om mee te doen aan de activiteiten. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Burgers: marjoleinburgers-stuip@hotmail.com.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.