Home / Rozendaal / Schutters vieren 50-jarig jubileum

Schutters vieren 50-jarig jubileum

ROZENDAAL – De Rozendaalse Schutters Sociëteit viert op zondag 2 september het 50-jarig jubileum op Kasteel Rosendael in Rozendaal. De schuttersvereniging wil dit samen met de inwoners van Rozendaal vieren met een speciaal programma.

Het Kasteel en Park Rosendael zijn op 2 september vanaf 12.00 uur opengesteld voor belangstellenden. Bezoekers kunnen dan een kijkje nemen in de Sociëteit van de schuttersvereniging. Ook worden er drie kosteloze rondleidingen verzorgd door het kasteel. Aansluitend vinden er lezingen plaats door Fred Greevers over de historie en de herleving van de schutterij van de Clingelbeeck met zijn 17e-eeuwse oorsprong.
Bezoekers kunnen ook zelf in actie komen bij het folkloristische vogelschieten. Voor kinderen zijn er leuke prijsjes te winnen bij het lasergunschieten.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.