Home / Regio / Informatieavond Rijn IJssel

Informatieavond Rijn IJssel

REGIO – Rijn IJssel houdt op woensdag 29 augustus een informatieavond voor jongeren die een vmbo-, havo-, of vwo-diploma willen halen. In één-op-ééngesprekken wordt bekeken of inschrijving nog mogelijk is. De informatieavond wordt gehouden aan de Utrechtsestraat 40/42 in Arnhem tussen 17.00 en 21.00 uur.

Leerlingen die in het voortgezet onderwijs zijn gezakt, kunnen hier alsnog een diploma bemachtigen. Bij Rijn IJssel VAVO (voortgezet algemeen volwassenen onderwijs) hoeven de jongeren alleen de vakken te volgen waarvoor zij zijn gezakt. Alle profielen die in het reguliere middelbaar onderwijs worden geboden, kunnen worden gevolgd.
Kijk voor meer informatie op www.rijnijssel.nl/vavo.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.