Home / Dieren / Kennismaken met SGT Budo in Dieren

Kennismaken met SGT Budo in Dieren

DIEREN – VETH Dieren werkt sinds een jaar samen met Pejay Bosma van Motimo. Hij verzorgt lessen SGT Budo voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen. Op zaterdag 1 september wordt er een ouder-kind experience gehouden om ouders en kinderen SGT Budo te laten ervaren.

SGT Budo richt zich op weerbaarheid en zelfverdediging en wordt vanaf september ook voor driejarigen aangeboden. Ook komt er een SGT Budo-Powerhour, waarbij de conditie wordt getraind.
De buitenschoolse opvang KSH Kidsclub De Boomgaard en zwembad Rhienderoord zijn ook een samenwerking aangegaan. Het zwembad verzorgt lessen in de BSO-tijd. Zo wordt de tijd bij de BSO functioneel besteed en draagt het bij aan de ontwikkeling van de kinderen.
De vier partijen slaan de handen ineen vanuit de visie: zwemmen leer je voor je plezier en veiligheid in het water, SGT Budo voor plezier en veiligheid in de maatschappij.
Vanaf september zal KSH op vrijdagmiddag vervoer naar VETH Dieren verzorgen voor de SGT Budolessen.
De kennismakingsdag op zaterdag 1 september duurt van 13.00 tot 14.30 uur en wordt gehouden bij VETH Dieren aan het Ericaplein 3. Bel voor meer informatie over SGT Budo naar 0313-414098 of mail naar boomgaard@kinderservicehotels.nl t.a.v. Dennis Lauffer, of kijk voor meer informatie op www.vethdieren.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.