Jubileumvoetbalclinic voor jeugd Sportclub Brummen

BRUMMEN – Voor de jeugd van Sportclub Brummen staat er voor zaterdag 1 september een voetbalclinic op het programma. De activiteit, die op sportpark De Hazenberg wordt gehouden, vindt plaats in het kader van de festiviteiten van het 100-jarig bestaan van de voetbalclub. ’s Morgens is het eerst de beurt aan de E- en F-pupillen. Tussen 09.00 en 12.00 uur kunnen de jeugdige voetballers in de weer met onder andere ‘stropdas schieten’, pannakooi, het voetbalkanon, de snelheidsmeter en draaiende keeper. ’s Middags is het voor de D, C en B-jeugd. Ook zij zullen aan de slag gaan met diverse voetbalattributen. Tevens zijn drie bekende spelers uit het betaalde voetbal aanwezig om handtekeningen uit te delen en met de geelblauwe jeugdspelers op de foto te gaan. Zij zullen ook assisteren bij spelonderdelen, die worden bemand door selectiespelers van het eerste en tweede elftal van Sportclub Brummen. Aan het slot van de activiteiten ontvangen alle deelnemende jeugdvoetballers een mooi jubileumcadeau.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.