Home / Rheden / Koe voor kinderboerderij Rheden

Koe voor kinderboerderij Rheden

RHEDEN – Ruim 150 kinderen kwamen woensdag picknicken met de dieren van kinderboerderij van Stichting Dierenweide Rheden. De kinderen konden met hun favoriete dier aan tafel en daar werd van genoten door mens en dier.

Jerry Overeem, de huidige eigenaar van restaurant Brockhorst aan de Arnhemsestraatweg in Rheden staat daar nu tien jaar aan het roer. Hij wilde dit jubileum vieren en vond dit jubileum een goed excuus om de kinderboerderij in het zonnetje te zetten. Naast het verzorgen van de picknick, bracht hij ook nog een ‘mini-koe’ mee voor de kinderboerderij.
Beheerder Martin Heitink van de kinderboerderij vond het een prachtig gebaar van Overeem. Door deze actie kwamen mens en dier weer even dichter bij elkaar en met de komst van het kalfje is het dierenbestand ook meteen op een leuke manier uitgebreid.
Naast het eten met de dieren, genoten de kinderen ook van de huifkarritten die werden gehouden en ze konden worden geschminkt.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.