Bandleider Guus Tangelder genomineerd voor Cultuurprijs

ELLECOM / ARNHEM – Het Gelders Orkest (HGO), het Nederlands Openluchtmuseum (NOM) en bigbandleider Guus Tangelder uit Ellecom zijn genomineerd voor de Cultuurprijs van de gemeente Arnhem. De winnaar wordt zaterdag bekend tijdens de opening van de Arnhem Uitboulevard.

De drie partijen zijn genomineerd door hun collega’s uit het culturele veld, omdat ze afgelopen jaar extra zijn opgevallen. Zo zoekt HGO, tegen de stroom in, naar nieuwe wegen om publiek voor klassieke muziek te interesseren. Ook zijn veel nieuwe initiatieven gestart. NOM valt op dankzij zijn toenemende culturele programmering. Guus Tangelder stond dit jaar op North Sea Jazz met de ArtEZ Bigband en is leider van de Guus Tangelder BigBand (GTBB) en jeugdorkesten De PuBi’s en Jazzkids – foto: Karlijne Pietersma
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.