Sanco Coiffure breidt uit als team en met behandelingen

VELP – Alweer ruim een half jaar geleden opende Sanco Coiffure haar deuren aan de Hoofdstraat 106 in Velp. Wellicht kennen klanten deze kapsalon nog onder de naam Dierking Coiffure, maar sinds januari is Sandra Pelgrim de nieuwe eigenaresse.

Wegens groot succes heeft Sanco Coiffure nu al een uitbreiding van het vaste team. Bestaande uit , van links naar rechts, Patricia, Beate, Mathijs, Sandra en Raquel.
“De kwaliteit bij Sanco Coiffure gaat omhoog door persoonlijk advies, zodat u altijd een kapsel heeft dat bij ú past”, vertelt Sandra Pelgrim. “Uiteraard zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten. Sinds kort scheren wij heren op authentieke wijze, dit voelt aan als een peeling. Voor dames is er een smoothbehandeling waarbij het pluizige/poreuze haar hersteld en weer gezond, zacht en glanzend is.”

www.sancocoiffure.nl of bel 026-3616682 of scan de QR code.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.