Beschonken Giesbeker loopt weg na aanrijding

LATHUM – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 36-jarige man uit Giesbeek aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van een ongeval.

De man was diezelfde nacht met zijn auto op de Rivierweg in Lathum op een rotonde gestrand en daarna weggelopen. Getuigen die het ongeval omstreeks 03.00 uur hadden zien gebeuren waarschuwden de politie. Die trof alleen nog maar de beschadigde auto van de Giesbeker aan. De man zelf bleek inmiddels thuis en ongedeerd. Hij rook wel naar alcohol. Een ademonderzoek wees een alcoholpromillage uit van ruim tweeënhalf keer de limiet. Dat kostte de Giesbeker zijn rijbewijs. De man erkende dat hij tijdens het rijden de macht over het stuur verloor toen hij de rotonde op wilde rijden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.