Home / Dieren / Sebastiaan Demmink exposeert

Sebastiaan Demmink exposeert

DIEREN – Sebastiaan Demmink start op 1 september met de verkoop van zijn schilderijen in de winkel Eerlijk aan de Spoorstraat in Dieren. Demmink is een meester in het vrijelijk kopiëren van grote kunstenaars als Picasso en Corneille. Wie zich deze grote schilders niet kan permitteren, kan voor een kleiner prijsje een Demmink aan de muur hangen.

Demmink volgde jarenlang een opleiding in atelier de Machinist in de winkel de Rokende Schoorsteen. Ook deze winkel is gevestigd in de Spoorstraat in Dieren. De feestelijke opening van de expositie in winkel Eerlijk vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Als hoogtepunt wordt die dag een piano geveild, beschilderd door Demmink, met motieven van de kunstenaar Keith Haring.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.