Home / Bronkhorst / Brummen viert kermis

Brummen viert kermis

BRUMMEN – De kermis in Brummen is begonnen. Zaterdagmiddag opende burgemeester Niels Joosten de kermis(attracties) op het marktplein. De jeugd vermaakte zich vervolgens het hele weekend met de botsauto’s, de aloude swingmill en andere attracties. Eén van de hoogtepunten van het volksfeest zijn ieder jaar de festiviteiten op de ‘vogelweide’ op kermismaandag. De organisatie daarvan is in handen van het Sint Jans Gilde. Er wordt vanaf vroeg in de ochtend geschoten op twee vogels.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.