Home / Bronkhorst / Flashmob in Brummen

Flashmob in Brummen

BRUMMEN – Stichting Kindercentra Brummen en Eerbeek hield vrijdag op de kruising bij Jumbo in Brummen een flashmob. Een flashmob is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.
Lars Geverink maakt elke week gebruik van BSO Kidz2Move. Hij kwam met het idee om met elkaar de Sid shuffel van Ice Age te gaan dansen. De pedagogisch medewerkers grepen deze gelegenheid aan om al swingend het nieuwe BSO seizoen in te luiden.
De kinderen van alle BSO locaties van SKBE in Brummen, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, hadden de hele week flink geoefend onder begeleiding van Lotte Schut, die in Arnhem een opleiding volgt in show en dans. De kinderen vonden het geweldig om op deze manier met beweging bezig te zijn en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Na de flashmob, die veel bekijks trok, werden de kinderen getrakteerd op een verkoelend ijsje.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.