Home / Lieren / Symbool van wijsheid

Symbool van wijsheid

LIEREN – De kinderen van de verschillende scholen zullen het komend jaar weer veel dingen leren. Daar kun je je talenten goed bij gebruiken. Op de Prinses Julianaschool in Lieren dachten ze dat wijsheid ook goed van pas zou kunnen komen. Wie kan dat beter verbeelden dan een uil. Vandaar dat een steenuil, een bosuil, een kerkuil en een oehoe in levende lijve aanwezig waren om te kinderen te laten zien hoe die wijsheid er uit ziet.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.