Twee vrouwen aangehouden voor geweld tegen meisjes

VELP – De politie heeft zaterdagavond in Velp twee vrouwen, een 23-jarige vrouw uit Nijmegen en een 24-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen drie meisjes.

De drie meisjes verklaarden dat zij in een steegje stonden te praten, toen twee vrouwen vanaf een balkon naar hen zouden hebben geschreeuwd dat ze daar weg moesten gaan. De twee zouden vervolgens naar beneden zijn gekomen, waarop de drie meisjes aanstalten gemaakt zouden hebben om weg te gaan. Eén van de drie, een 16-jarig meisje uit Arnhem, zou toen door één van de twee vrouwen aan haar haren getrokken zijn en in de bosjes zijn geduwd. De politie kon de twee vrouwen even later in de woning aanhouden. Een 25-jarige man uit Velp, die op dat moment ook in de woning was, belemmerde de agenten bij de aanhouding. Hij is ook aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.