Home / Bronkhorst / Brummense voetballers oefenen voor jubileum-revue

Brummense voetballers oefenen voor jubileum-revue

BRUMMEN – Een groep van ongeveer vijftig verenigingsmensen van Sportclub Brummen, aangevuld met zeer enthousiaste ‘buitenstaanders’, is druk aan het oefenen voor een revue die tijdens de jubileumfeestelijkheden van het 100-jarig bestaan op de planken wordt gebracht.

De revue is opgezet in de vorm van een voetbalwedstrijd en dat betekent tweemaal vijfenveertig minuten toneel, zang en dans. Mensen van buiten de club zijn aangetrokken als schrijvers van teksten voor deze revue. Zij behoren inmiddels ook bij de Sportclub Brummen-familie en zijn net zo enthousiast als de (toneel)spelende leden van de voetbalvereniging.

De medewerking van een ieder is hartverwarmend en bovendien heel gezellig. Het worden fantastische avonden. De revue wordt voor het voetlicht gebracht in de grote zaal van Concordia op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegangskaarten zijn vanaf 1 oktober in de voorverkoop verkrijgbaar bij Concordia. Het maximale aantal kaarten dat voor een voorstelling wordt verkocht is 180. Een entreebewijs kost € 3,00 (incl. kopje koffie/thee). Deze prijs is voor iedereen gelijk, jong of oud. De voorstellingen zijn geschikt voor mensen vanaf A jeugd en ouder. Voor de jongere voetballende leden heeft de jubileumcommissie andere activiteiten in petto. Op donderdag 25 oktober is er een zogenoemde try-out en voor deze avond zijn leden van de ANBO afdeling Brummen uitgenodigd. Afhankelijk van hoeveel mensen zich opgeven om deze voorstelling bij te wonen, zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Ook voor deze avond zijn de kosten € 3,00 (incl. kopje koffie/thee). Op alle drie avonden houdt de jubileumcommissie, net als bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal op zondagmiddag, een verloting. Lootjes kosten € 0,50 per stuk. Op 22 augustus wordt er voor het eerst met de bijna voltallige groep acteurs gerepeteerd in thuistheater Concordia – foto: Luuk te Kampe
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.