Triumph IJssel Trophy Rit

BEEKBERGEN – Club Triumph Holland, regio Oost, houdt zondag 23 september een rit vanuit Beekbergen. Alle Engelse, oude of gewoon mooie auto’s mogen hieraan meedoen. Er is een rit met en zonder competitie-element.

De rit is ongeveer 120 kilometer lang en voert door het coulissenlandschap van de IJSsel. Deelnemers kunnen gewoon lekker genieten van de omgeving en het toeren, maar kunnen er ook voor kiezen te gaan opletten op routecontroles en opdrachten onderweg en zo mee te dingen naar een plaatsje in het eindklassement. De start van de rit is om 11.00 uur in het A-Fordmuseum in de Tullekensmolen in Beekbergen. De briefing start om 10.45 uur en vanaf 10.00 uur is iedereen welkom het museum te bekijken en een kopje koffie te drinken. De finish is tussen 15.00 en 16.00 uur bij Herberg de Luchte in Spankeren. Hier vindt ook de prijsuitreiking plaats.
Inschrijven voor de rit kan door een e-mailtje te sturen naar Gerard Schouten via gjs006@gmail.com en daarbij de inschrijfkosten over te maken op bankrekening 43.64.00.952 tnv G.J. Schouten, onder vermelding van TIJT rit en eventueel het CTH-lidmaatschapsnummer. Deelname kost 15 euro per equipe voor leden en 20 euro voor andere deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.