Home / Doesburg / Goede start schooljaar De Ark

Goede start schooljaar De Ark

DOESBURG – Basisschool de Ark in Doesburg is het nieuwe schooljaar goed begonnen. Op de eerste maandag was de hal vrolijk versierd met ballonnen en vlaggetjes en stond voor de ouders de koffie klaar. De meesters en juffen hebben hun leerlingen hartelijk ontvangen. In de vakantie zijn de oude schoolborden vervangen door digiborden en zijn de nieuwe computer geïnstalleerd, waarmee de groepen dit jaar aan de slag kunnen. De eerste schoolweek is afgesloten met een spelletjesdag, waarbij het centrale thema Samen Spelen was. De Ark besteedt in de eerste week na de zomervakantie altijd veel aandacht aan sociale activiteiten om de groepsvorming te stimuleren. In een Hollands tintje – dus met rood-wit-blauwe kleding of zelfs boerenoutfits – zijn er verschillende buitenspellen en gezelschapsspelletjes gedaan. Tot slot kwamen de leden van dansgroep De Meulenvelders gezellig samen dansen met de kinderen en hun ouders.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.