Home / Dieren / Muziekles bij DHO

Muziekles bij DHO

DIEREN – Het Dierens Harmonie Orkest biedt een cursus algemene muzikale vorming (AMV) voor kinderen vanaf zeven jaar. Jongens en meisjes maken spelenderwijs kennis met muziek. Er wordt gezongen en eenvoudige muziek gemaakt met ritme-instrumenten en blokfluit. Alle instrumenten, ook de blokfluit, worden door de kinderen zelf gemaakt. Ondertussen leren ze de basis van het notenschrift. Plezier in het muziek maken staat centraal. Op maandagen 3 en 10 september kunnen kinderen vrijblijvend meedoen aan een proefles. Deze duurt van 15.45 tot 16.45 uur. De kosten van de AMV-cursus bedragen 13,30 euro per maand, inclusief al het materiaal. Neem voor meer informatie contact op met Debbie Kablau, tel. 06-21432203 of giesen@kpnplanet.nl. DHO presenteert zich op zaterdag 8 september op de verenigingsdag op het Callunaplein en ook hier is meer informatie verkrijgbaar.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.