Home / Angerlo / Expositie in Galluskerk

Expositie in Galluskerk

ANGERLO – Ben Zweerink en Otto Koedijk exposeren van 1 tot en met 23 september in de Galluskerk in Angerlo. De tentoonstelling is iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur te zien. Ben Zweerink tekent en schildert regelmatig landschappen, voortvloeiend uit zijn fascinatie voor licht en ruimte. Hij werkt met verschillende materialen. Otto Koedijk is houtdraaier. Hij bewerkt hout van verschillende bomen, liefst uit de regio, tot schalen, puzzels, bollen, dozen en ga zo maar door.

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.