Home / Bronkhorst / Nieuwe dirigent In Between

Nieuwe dirigent In Between

BRUMMEN – Het Brummens koor In Between start het nieuwe seizoen met een nieuwe dirigent en een nieuw repertoire. Laurens Schneider (27) uit Zutphen heeft het stokje overgenomen van Lucian Venderink. Schneider volgde de opleiding tot docent muziek aan het conservatorium in Enschede en studeerde daarnaast piano en koordirectie. Het komend seizoen wordt gewerkt aan een ‘Keltisch’ repertoire, wat direct het thema is voor een volgend concert. Keltische muziek is heel breed, variërend van het traditionele Danny Boy tot nummers van The Corrs of U2. Er wordt een mooie mix gemaakt. De repetities zijn inmiddels van start gedaan. Aspirant-leden zijn welkom en kunnen iedere maandagavond vanaf 20.00 uur komen luisteren en meezingen in de zijzaal van de Pancratiuskerk in Brummen.

www.inbetweenbrummen.nl

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.