Home / Eerbeek / Zonnebloem Eerbeek zoekt voorzitter

Zonnebloem Eerbeek zoekt voorzitter

De afdeling Eerbeek / Hall van de Zonnebloem is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De maximale zittingstermijn van de huidige voorzitter loopt binnenkort af en daarom wordt een nieuwe vrijwilliger gezocht. De afdeling zoekt een gemotiveerde man of vrouw, met leidinggevende en organisatorische kwaliteiten, die goed kan werken in teamverband en doelgericht en besluitvaardig kan handelen. Het is mogelijk enkele cursussen te volgen. De werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Annie van den Bergh, tel. 0313-650674 of haroldenans@hotmail.com.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.