Zonnebloem Eerbeek zoekt voorzitter

De afdeling Eerbeek / Hall van de Zonnebloem is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De maximale zittingstermijn van de huidige voorzitter loopt binnenkort af en daarom wordt een nieuwe vrijwilliger gezocht. De afdeling zoekt een gemotiveerde man of vrouw, met leidinggevende en organisatorische kwaliteiten, die goed kan werken in teamverband en doelgericht en besluitvaardig kan handelen. Het is mogelijk enkele cursussen te volgen. De werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Annie van den Bergh, tel. 0313-650674 of haroldenans@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.