Fruit en groente gezocht voor kerk

Op 7 september wordt weer het Rondje om de Dorpskerk gehouden in Rheden. Ook de werkgroep Kerk en Milieu is met een stand aanwezig, onder andere om groente, fruit, planten, stekken en bloemen uit eigen tuinen te verkopen. Hiervoor zoekt de werkgroep mensen die wat van hun oogst af willen staan voor het goede doel. Wie iets over heeft, kan contact opnemen met Happy de Zwaan, tel. 026-4952907 of happy.dezwaan@gmail.com, of met Dora Wassink, tel. 026-4953118 of dorajoop@hetnet.nl. Het fruit wordt dan vrijdagmorgen 7 september opgehaald of eventueel op een ander tijdstip dat beter schikt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.