Home / Dieren / Hardlopen met AV Gelre

Hardlopen met AV Gelre

DIEREN – Iedereen die wil gaan hardlopen of deze sport opnieuw wil oppakken, kan meedoen met de clinic iRun van AV Gelre, die zaterdag 8 september van start gaat. Op zes achtereenvolgende zaterdagen start om 09.30 uur een groepstraining waarin iedereen wordt begeleid naar het bereiken van zijn of haar persoonlijke doel. Dit kan variëren van 20 minuten kunnen hardlopen tot bijvoorbeeld meedoen aan een halve marathon. Iedere les bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Er wordt uitleg gegeven over schoenen, voeding, kleding en alles wat verder met hardlopen te maken heeft. In het praktijkdeel wordt gelopen in de bossen naar het clubgebouw van AV Gelre aan de Kolonie weg in Dieren. Inschrijven kan via www.irun.nl.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.