Sleutelbloem sociëteit op stap

BRUMMEN – De Sleutelbloem is de mannenafdeling van de Zonnebloem Brummen. Mannen met een fysieke beperking en belangstelling voor technische onderwerpen, worden begeleid door (manlijke) vrijwilligers van de Zonnebloem.

Ze hebben onlangs een middagje rond de tafel gezeten op het terras van De Vroolijke Frans in Broek om te bespreken welke activiteiten ze het komende seizoen gaan ondernemen. De aanwezige acht gasten en vijf vrijwilligers zullen gemiddeld elke twee maanden afwisselend dichtbij en wat verder weg bezoeken brengen aan bedrijven en instellingen die passen bij de interesses van de deelnemers. Daarnaast komen ze een aantal keren bij elkaar om te kletsen, pardon: met elkaar te overleggen, en er eens even uit te zijn.
De excursies zullen meestal met auto’s worden gemaakt. Daarvoor wordt telkens een passende bijdrage in de kosten gevraagd. Maar voor deze gelegenheid namen ze allemaal toch even plaats in het treintje van de Vroolijke Frans, zoals de foto laat zien. Gratis.

Nieuwe gasten en vrijwilligers zijn welkom. Ze kunnen zich aanmelden bij Paul den Hartog, tel. 0575-560752 of e-mail: paul.denhartog@marpal.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.